miércoles, 22 de enero de 2014

A partir del 25 de febrer, al pati de l'Escola Pompeu Fabra de Mollerussa.....

El pati de l'Escola Pompeu Fabra de Mollerussa, a  partir del 25 de febrer, ja comptarà amb més d'una dotzena d'arbres fruiters de varies espècies, plantats i apadrinats per tots els nens i nenes de l'Escola.


 
 
 

El 24 de febrer, durant tot el dia, varies sessions dels "Titelles pel medi ambient" col·laboraran perquè això sigui possible.!!!


 

Ll'Escola Claret de Sabadell, participaran en el "Programa" mediambiental.Titelles i plantada/apadrinament seràn els protagonistes.

A partir del 24 de gener, el Parc Catalunya de Sabadell, ja compte amb més d'un centenar d'arbres, plantats i apadrinats pels infants de l'Escola Claret.

 

 
 

PRIMERA ACTIVITAT 

Els nens i nenes de P3 fins a P5  de l'Escola Claret de Sabadell, participant en el programa mediambiental "Plantar un arbre en el cor d'un infant"



 

SEGONA ACTIVITAT

Xerrada interactiva

 

TERCERA ACTIVITAT

 L'endemà divendres, tots els nens i nens de P3, P4 i P5, tots plegats d'excursió al Parc Catalunya de Sabadell, comptant  amb  la col·laboració de les mestres, jardiners del dep. de Parcs i Jardins de l'Ajuntament, voluntaris de la Forest, vàrem plantar mes de 140 plançons de veritats: roures, alzines i pins pinyoners.

 
 

Nota d'agraïment:

Des de La Forest, volem donar les gràcies a totes les mestres que van participar, al Joan Gual i jardiners del dep. de parcs i jardins de l'Ajuntament de Sabadell, als voluntaris de La Forest, i amb un avi que va aparèixer!!!
Sense la vostra participació, això no hagués estat possible.
 
 
 
"Aquell que planta un arbre, crea les seves arrels a la terra"
 
 

QUARTA ACTIVITAT

@ Recordatoris periòdics, d'anar a cuidar l'arbre apadrinat!!


 
 


 

Titelles i plantada/apadrinament de fruiters, amb els infant de P2 fins a P5.l'Escola HATIKVA de Valldoreix (Barcelona)

El passat dia 16 de gener, l'Escola hatikva de Valldoreix, ja tenen dos pereres i dos pomeres per a cuidar-los els nens/es de P2 fins a P5.